Hopduvel

Hopduvel

Hopduvel

Een verduveld goed weekend! #hdf2016

KAT STEPPE

 

Kat Steppe (7 december 1974) is regisseur en reportagemaker. Ze studeerde vrije grafiek aan het KASK in Gent en filmregie aan het RITS. Ze is getrouwd met Frank Vanderlinden en mama van twee kinderen.

Ze regisseerde ‘Goed volk’ en ‘Dagelijkse kost’ met Jeroen Meus, waaruit een mooie vriendschap is ontstaan die aangetoond werd in ‘Het huis’ met Jeroen Meus, waarin hij over Kat zei: “Zij is verantwoordelijk voor een deel vorming van mij als mens. Ik heb oneindig respect voor Kat en de liefde voor haar is immens.”

Voor haar meest recente reportagereeks, ‘Een kwestie van geluk’, liep ze 120 dagen rond in Borgerhout en Antwerpen-Noord om indringende portretten te maken van mensen afkomstig uit de brede waaier aan culturen die er aanwezig is. Over de titel van het programma vertelt Kat het volgende:

“Het noodlot en het toeval spelen een grote rol in ons leven. Wie je bent, heeft alles te maken met wat je hebt meegemaakt. En wat je meemaakt, is een kwestie van geluk.”

Wij zijn eens benieuwd welke poëzie aansluit bij de levensfilosofieën van deze interessante vrouw. We prijzen onszelf alvast zeer gelukkig dat het lot haar naar de Duvelsverzen brengt op 2 september! Een kwestie van geluk?

Alles over Kat Steppe zette Humo voor alvast op een rijtje.

Duvelsverzen
Vrijdag 2 september, 20.00 uur
cultuurzaal Oud Gasthuis
Huinegem 2
Tickets

FacebookTwitterEmail