Hopduvel

Hopduvel

Hopduvel

Een verduveld goed weekend! #hdf2016

DE KETNETBAND

In 2010 gooiden ze hoge ogen op Humo’s Rock Rally (3de plaats én publieksprijs). Er volgde een uitstekende debuut-cd, ‘We The Young’ (2012), geflankeerd door een opvallende videoclip voor ‘Sweater’ (intussen 1,5 miljoen views). Dat leverde een MIA-award en wereldwijde interesse op.

De debuutplaat bracht maar liefst 4 singles voort, die de één na de ander wekenlang in De Afrekening van Studio Brussel bleven hangen. Met optredens op Dour en Pukkelpop en als support van Editors, Paul ‘Interpol’ Banks en Manic Street Preachers versterkte de groep zijn livereputatie.

In de zomer van 2013 verscheen de single ‘Remedy’. Meteen een andergeluid: meer elektronica, meer verfijning tussen de geluidslagen. De samenwerking met producer Styrofoam zorgde voor een dance-invloed en weirdness in de songs.

De fanbase en het publiek lusten die nieuwe Willow wel, want dat is toch wel wat je mag concluderen als zo’n streepje muziek 17 weken in De Afrekening blijft hangen.

De KetnetBand is de liveband van Ketnet en is zonder twijfel de meest swingende kidsband van het land! Al 15 jaar tourt hij door Vlaanderen en zet hij elke zaal of plein op zijn kop. Tijdens het Gala van de Gouden K’s verkozen de Ketnet-kijkertjes De KetnetBand tot ‘Beste Band van 2015’. Zing mee met de bekende liedjes van Samson, K3, Ghostrockers en de Partykids. We konden er niet omheen, deze zomer stond heel België in het teken van onze Belgische sporthelden. Met de Olympische Spelen en het EK Voetbal zaten we massaal voor ons tv-scherm gekluisterd.En De KetnetBand? Hij brengt de sportsfeer naar het podium!Doe je sportschoenen maar aan en warm die spieren op want… De KetnetBand geeft zich 100%, jij ook?!

FacebookTwitterEmail