Hopduvel

Hopduvel

Hopduvel

Een verduveld goed weekend! #hdf2016

KINDERDORP

Het is intussen een vaste waarde tijdens de Hopduvelfeesten. Op zaterdag maken de volwassenen even plaats voor jong geweld, want dan is het plein volledig kids proof! Op zaterdag 10 september nodigt den duvel alle kinderen tussen 4 en 14 jaar uit om een bezoekje te brengen aan zijn dorp.

Let op wanneer je dit jaar het Kinderdorp betreedt, want op 1, 2, 3 zie je overal magie! Van goochelaars tot magische springkastelen en waarzegsters, achter elke hoek kan je iets betoverends terugvinden. Ben je benieuwd naar alle attracties en wil je graag op de hoogte blijven van Hopper zijn belevenissen? Lees dan zeker verder…

Wat valt er allemaal te beleven op het Kinderdorp?

Goochelaar Charel toont zijn kunstjes!Charel2

Charel brengt een show waarbij hij zijn vele kunstjes aan de wereld wil tonen. Van clownesk circus tot coole goochelacts. Elk uur brengt Charel zijn voorstelling ‘Alles’ op het Kinderdorp.

Spelen met zeepbellen4ec80_Ebullitions5_

Welkom in de mysterieuze wereld van de zeepbellen. De zeepbellenman staat niet alleen op stelten, hij laat ook nog eens de reuzezeepbellen boven je hoofd zweven. Wil jij dit ook leren? De zeepbellenman toont je met plezier hoe!

Fiets je schilderij

Je eigen schilderij maken met de fiets? Hoe cool is dat! Kies zelf je kleuren, trap op de pedalen, fiets sneller of trager en je schilderij wordt een waar kunstwerk! Elk schilderij mag mee naar huis genomen worden. Zo wordt je kamer meteen een beetje magischer!

fiets je schilderij pieter

De verenigingen stelen de show!

Hopper heeft heel wat vrienden waar hij op kan rekenen. Zo zorgen Dasa, Musicalia en de Speelvogels voor optredens op het podium. De jeugdverenigingen uit Asse knutselen en schminken. De bibmedewerkers lezen betoverende verhalen voor en de Kunstenacademie August De Boeck leert je een magisch kunstwerk maken.

Overzicht verenigingen: Foto vereniging 1

– Bib: voorlezen
– Kunstenacademie August De Boeck: schilderen
– Dasa: dansoptreden
– Musicalia: zangoptreden
– KKOS: een nog groot geheim
– Scouts Asse: sjorren een schommel
– KSA Walfergem: levensgrootte kicker
– Scouts Mollem: knutselen
– Chiro Walfergem: schminken

Wist je dat …

  •  je een leuke verrassing krijgt als je verkleed komt? Haal je meest toverachtige of feeërieke kostuum uit de kast en scoor een snoepje en een coole tatoeage!
  • er ook enkele wonderlijke springkastelen zullen staan? Toon Hopper en zijn vriendjes je springtalent.
  • Sarah Bossuwé (K3 zoekt K3) ook aanwezig zal zijn in het Kinderdorp? Zij beleeft heel de namiddag met je mee en geeft je een exclusieve kijk achter de schermen via Snapchat (Hopduvelfeesten).
  • er deze editie ook kaarten in voorverkoop verkocht worden voor het Kinderdorp? Met een kaart ben je zeker van een plaatsje want eenmaal de maximale capaciteit bereikt, sluiten de magische poorten van het Kinderdorp.
FacebookTwitterEmail