Hopduvel

Hopduvel

Hopduvel

Een verduveld goed weekend! #hdf2016

TED VAN LIESHOUT

Ook dit jaar schotelen de Duvelsverzen ons ‘schoon volk’ voor. Tekenden onder andere present : Dichter Ted Van Lieshout, de leerlingen ‘woord’ van Kunstenacademie A. De Boeck, Assenaren Maarten van de Voorde en Kat Steppe brengen gedichten die hen op één of andere manier raken. Graag stellen we Ted Van Lieshout even voor.

Ted Van Lieshout (21 december 1955) is een Nederlandse schrijver, illustrator en grafisch ontwerper. In die wereld van beelden en woorden is hij een echte homo universalis: hij schrijft zowel voor kinderen als volwassenen, zowel poëzie als proza als scenario’s voor tv en theater, hij illustreert bijna al zijn boeken zelf én hij engageert zich bij verschillende projecten die met literatuur en kunst te maken hebben. Kortom, een man naar ons hart!

Hij schreef intussen al meer dan 50 boeken en dichtbundels en won al meer dan 20 prijzen! Dat kan ook niet anders met die fantastische dingen die hij neerpent. De titels alleen zou je al willen bekronen! Dit zijn er enkelen:  “Wij zijn bijzonder, misschien zijn wij een wonder”, “Van verdriet kun je grappige hoedjes vouwen”, “Mijn botjes zijn bekleed met deftig vel”, “Mama, waar heb jij het geluk gelaten?”, “Jij bent mijn mooiste landschap”, “Koekjes!”, “Hou van mij”, “Ik ben een held”, “Er zit een feest in mij!” en “Kwam dat zien! Kwam dat zien!”.

Kom het feest in deze held ontdekken op de Duvelsverzen! ‘Komt dat zien! Komt dat zien’

Duvelsverzen
Vrijdag 2 september, 20.00 uur
cultuurzaal Oud Gasthuis
Huinegem 2
Tickets

foto : ANP Robin Van Lonkhuijsen

FacebookTwitterEmail