Het gebeurt niet vaak dat er een nieuwe artiest(e) opstaat waarvan iedereen onmiddellijk overtuigd is: die gaat het maken! Een eer die Camille Dhont wel te beurt valt.

Nadat deze amper 21-jarige West-Vlaamse samen met haar collega’s van #LikeMe tekende voor de immens populaire Ketnet-reeks, vuurde ze de ene hit na de andere op haar fans af. Eerst nog samen met Regi (‘Vechter’ en ‘Vergeet De Tijd’), daarna met ‘Vuurwerk’ en ‘Diamant’.

Miss Poes

Enkele maanden geleden won ze het tweede seizoen van The Masked Singer. Als Miss Poes kregen we een heel andere kijk op haar talent. Iedere week loofde de jury Miss Poes voor haar fenomenale zangkwaliteiten.

Ook bij haar deelname aan Liefde Voor Muziek (VTM) schopte ze het tot revelatie van het programma. Camille is niet meer weg te denken van de radio en de tv. Van jong tot oud, iedereen zingt en danst mee op haar muziek!

Lotto Arena

En het goede nieuws blijft maar binnenstromen voor deze talentrijke popzangeres. In november zal ze als jongste Vlaamse solo-artieste haar eerste album ‘Vuurwerk’ voorstellen in de Lotto Arena. Vier avonden zijn reeds uitverkocht, een vijfde show werd in verkoop gezet.

Wat een geluk dat de Boekfos geen dak heeft.

Boekfos
Zaterdag
18:30