Als drummer van o.a. Netsky, Milk Inc., Regi én als solo-artiest, reist onze landgenoot Michael Schack Europa, de VS, Azië en Australië rond en staat daar op de grootste internationale festivalpodia, in concertzalen en op muziekevents.

Naast een 25-tal Belgische zomerfestivalpodia stond Michael op het Seoul Beat Festival in Zuid-Korea, het Earth Celebration Festival in Japan, deed een drumtour inclusief een Red Bull Music Studios sessie in Zuid-Afrika, én was de special guest van Mike PUSH op Tomorrowland!

Even op adem komen en dan: showcases in Los Angeles, Japan, Canada én knallen met Push op Armin Van Buuren’s A State Of Trance Festival. Het populaire Awake Festival in Roemenië koos Michael Schack als derde Belgische act naast Netsky (dj-set) en Triggerfinger.

Cultuurzaal Oud Gasthuis

Eerder dit jaar zette Michael de cultuurzaal Oud Gasthuis op z’n kop. Voor een volle zaal leerlingen van de Sint-Martinusschool drumde Schack zijn schoolvoorstelling over ‘jongerencultuur’. Nog nooit zoveel leerkrachten uit de bol zien gaan! En naar links links links links!

King of drums

Met zijn #DJDrummer-concept speelt Michael volledig solo, live én rechtstaand een pompende, interactieve en toegankelijke show.
Werkelijk iedereen danst mee met zijn versies van de grootste hits van vroeger tot nu! Van The King Of Pop Michael Jackson over ‘Drop that beat’ van Ixxl, Rusko in de – uiteraard – Netsky-remix en Bla Bla Bla tot N.E.R.D. en Eurythmics. ‘Sweet dreams are made of this’, maar indommelen zal er niet bij zijn tijdens Michael Schack.

Michael Schack is 60 minuten volle bak! En met dat laatste greintje energie dat je dan nog over hebt, daarmee weten Gertjan en Remko wel wat doen!

Boekfos
Zaterdag
00:30