Mia’s-winnaar Metejoor op de Hopduvelfeesten!

Na de bekendmaking van De Kreuners en Les Truttes, kunnen we trots aankondigen dat ook Metejoor deze zomer van de partij zal zijn.

Met een grootvader die een grote fan was van Nederlandstalig repertoire stond het in de sterren geschreven dat ook Metejoor vroeg of laat zijn stappen zou zetten in de muziekbranche. Jongere zus Lisa, die in 2016 deelnam aan ‘The Voice van Vlaanderen’, troonde hem mee naar de studio van producer Hans Francken. Na een zangtest wist Hans het zeker: “Je stem slaat in als een meteoor!” – het begin van een lange samenwerking.

Het was meteen raak met de eerste single, “Ik hou van jou”, een samenwerking met Daniel Lopez. Het nummer werd genomineerd als ‘Beste doorbraak’ voor Radio2’s Zomerhit 2017. “Ik was heel verrast en een beetje omver geblazen toen ik “Ik hou van jou” voor het eerst op de radio hoorde. Dat was héél gek voor mezelf, en voor mijn omgeving, vrienden en familie. Vanaf dat moment sprak plotseling iedereen nog maar over één ding: muziek. Vanaf die dag werd ‘de Joris’ plots een zanger,” herinnert Metejoor zich.

Met zijn 3 Mia’s staat hij op zondag 11 september op het podium van Hopduvel Asse!