Hopduvel

Hopduvel

Hopduvel

HOPDUVELFEESTEN 2018

DJ YOLOTANKER

Hardstyle uit Hertals

Een zot idee: een rave-remix van “Onze Vader” van de Vlaamse nachtegaal Christoff. Gewoon voor de fun. Maar het zorgde er wél voor dat DJ YOLOTANKER de neus aan het venster stak.

De échte doorbraak kwam er met de prettig gestoorde party-anthem #AMEN. Het nummer en bijhorende videoclip groeiden uit tot een ware internetsensatie (meer dan 250.000 views op youtube!).

De Herentalse plantenruiter grossiert in bonkende hardstyle. Slogans als ‘De beste live dj ooit’ en ‘de beste producer/remixer ooit’ op zijn website geven al aan dat Yolotanker ofwel zichzelf bijzonder serieus neemt, ofwel net niet.

Zijn muziekkeuze maakt verder duidelijk dat de diskjockey alles met een vette knipoog doet. Gewapend met de beste polonaiseschijven, meezingers, klassiekers en een overstuurde 909 basdrum verandert hij elke zaal in een #Yolo party!

Sindsdien schuimt DJ YOLOTANKER onvermoeibaar gans Vlaanderen af waarbij hij een spoor van verstomde, verbaasde en vooral waanzinnig feestvierende crowds achter zich laat. Blijven drijven Asse!

Tickets kopen
FacebookTwitterEmail