Hopduvel

Hopduvel

Hopduvel

HOPDUVELFEESTEN 2018

NIELS DESTADSBADER

Voor het tweede jaar op rij winnaar van een M.I.A. In de voorbije jaargang van ‘Liefde Voor Muziek’ op VTM één van de uitblinkers. Begin juni kwam zijn tweede album ‘30’ ter wereld. En de man vult vlotjes tweemaal het Sportpaleis.

Dat Niels Destadsbader hot is, is een understatement. Met zijn presentatiewerk voor Medialaan – denk aan ‘Dansdate’ en ‘K3 zoekt K3’ – werd Niels al bekend bij het grote publiek.

Maar toen vorig jaar zijn eerste album ‘Speeltijd’ uitkwam, veroverde hij ieders hart. Met klinkende melodieën en doodeerlijke teksten scoorde de immer goedlachse “boy next door” de ene nummer 1-hit na de andere. Als kers op de taart bemachtigde hij ook nog eens twee MIA’s en een Radio 2 Zomerhit-award met “Skwon Meiske”.

Momenteel voert Niels de hitlijsten aan door zijn opmerkelijke bijdrage aan het VTM-programma Liefde voor Muziek. ‘Verover mij’ wordt op zowat elke radiozender grijsgedraaid en ‘Ik ben van’t stroate’ wordt nu al de nieuwste zomerhit genoemd. Ook zijn nieuwste ballad ‘Tokio’ schoot als een raket de hoogte in op iTunes.

Tickets kopen
FacebookTwitterEmail